Mixér Gastro G350, bílý
Popis
Díky výkonnému motoru 350W, 2-rychlostnímu motoru a prodloužené délce hřídele je vhodnější pro zpracování většího množství a objemu (až 30 litrů), než menší Gastro 200. Je vybaven pryžovou membránou, která chrání spínače před zatečením tekutin a praktickým spirálovým kabelem.
Při nižší rychlosti skvěle mixuje lehká a vzdušná jídla v malých porcích a při vysoké rychlosti vyniká na větší množství surovin. Všechny části mixéru, které přicházejí do styku s potravinami nepřejímají chuť ani pach použitých surovin a jsou vyrobeny z nerezavějících materiálů. Tento model lze ponořit až 39 cm.
bamix® je praktický v komerčních kuchyních, kde si poradí téměř s každým úkolem a může být použit v jakékoli pánvi, hrnci, míse či jiné nádobě. Směs polévky v hrnci v žádném okamžiku vůbec. Usnadňuje práci při výrobě omáček či pyré během několika sekund, je mnohem všestrannější než konvenční roboty. Výměna pracovních nástavců je velice jednoduchá a stejně tak je jednoduché i mytí. Stačí umýt pod tekoucí vodou a můžete pokračovat v práci.
Vlastnosti
- jednoduché uskladnění s minimálními nároky na prostor (vždy po ruce = vždy připraven)
- tichý a výkonný díky špičkovému motoru
- snadné a bezproblémové čištění pod vodou
- multifunkční díky výměnným nástavcům, se kterými jednoduše vyrobíte polévky, omáčky, sníh z bílků, koktejly, zmrzliny apod.
- otevřená hlava mixéru pro optimální cirkulaci surovin
- prodloužená délka nohy
- ponor až 39 cm (do objemu 30 l)
- doživotní záruka na motor
Obsah balení
- tyčový mixér bamix®, bílý (rovný kabel, černý)
- držák na zeď, bílý
- multifunkční nůž
- šlehací nástavec
- míchací nástavec
Hmotnost | 1.6 kg |
Příkon | 350 W |
Procesor | ne |
Multifunkční krouhač | ne |
Nádoba | ne |
Příkon | 350 W |
Rychlost 1 | 18.000 RPM |
Rychlost 2 | 22.000 RPM |
Délka přístroje | 50 cm |
Hloubka ponoru | 39 cm |
Délka kabelu | 190 cm |
Váha přístroje | 1.200 g |
1. Kuchyňský robot
2. Použití a údržba
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.